fbpx

Μαθήματα χορού για γάμο και η χορογραφία του γάμου σας!

μαθηματα χορου για γαμο και η χορογραφια του γαμου

Κλείσε τη Φωτογράφηση Γάμου σου μέχρι το τέλος του μήνα και κερδισε ενα μαθημα στις σχολες χορου Latin4u!!!

Τα μαθήματα χορού για γάμο και η χορογραφία του γάμου είναι κάτι που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις τον τελευταίο καιρό. Έτσι με αφορμή να πληροφορήσουμε τα ζευγάρια δημιουργήσαμε το παρακάτω άρθρο.

Λίγα λόγια για τον χορό

O χορός γεννήθηκε από πολλές και διαφορετικές ανάγκες του ανθρώπου. Γυμνάζει το σώμα, τονώνει την αυτοπεποίθηση, πολεμά το άγχος, εκφράζει συναισθήματα… Πάντα θαύμαζα τους χορευτές, ελέγχουν το σώμα τους, την αναπνοή τους, τις κινήσεις τους. Δεν θα ήθελα να μιλήσω όμως για τα σωματικά οφέλη του χορού αλλά την βοήθειά του στην ψυχική μας ισορροπία. Ο χορός είναι μια δυνατότητα έκφρασης, μια διέξοδος από την καθημερινότητα και το στρες. Ο χορός όμως και ιδιαίτερα ο χορός του γάμου, είναι φτιαγμένος για δύο! Φωτογραφικά λοιπόν είναι από τα αγαπημένα μου θέματα…
Ο χορός δίνει εικόνες με κίνηση, με ρυθμό, αισθησιασμό και πάθος! Η αγάπη μου για αυτές τις εικόνες με έφερε σε επαφή τα τελευταία χρόνια με κάποιους ιδιαίτερά μοναδικούς και ζεστούς ανθρώπους. Αυτούς των σχολών χορού Latin4u, οι οποίοι προσφέρουν μαθήματα χορού για γάμο.

Η γνωριμία και η συνεργασία με τη σχολή

Συγκεκριμένα ένα υπέροχο πρωινό, ήρθα σε επαφή με τον ιδρυτή των σχολών χορού Latin4u, τον κύριο Μιχάλη Γκούση που βρίσκεται στην Αθήνα (Λ. Συγγρού 5). Έτσι ξεκίνησε μια συνεργασία που κρατάει 3 χρόνια τώρα.

Αποφασίσαμε λοιπόν να φτιάξουμε κάτι όμορφο για όλους αυτούς που ντρέπονται να χορέψουν στον γάμο τους. Όπως και για εκείνους που δεν είναι έτοιμοι ή δεν γνωρίζουν το πως. Μαθήματα χορού για γάμο. Κλείσαμε ραντεβού σε ένα από τα παραρτήματα των σχολών στην Πανόρμου που λειτουργεί από το 2013. Βρέθηκαμε με τους ιδιοκτήτες της σχολής Μάνο Ψωμά & Μαρίνα Αποστολάκη που δέχτηκαν να με βοηθήσουν να πάω την αγάπη μου για τις φωτογραφίες χορού ένα βήμα παρακάτω δίνοντας τους κίνηση και ρυθμό! Εικόνες που χορεύουν σε μια μοναδική χορογραφία φτιαγμένη από το Μάνο κ τη Μαρίνα. Μου έδωσαν τη δυνατότητα να κάνω τη σκηνοθεσία, την βιντεοληψία και το μοντάζ σε ένα πολύ αγαπημένο μας ερωτικό κομμάτι. Μέσα από τα πλάνα και με την βοήθεια των παιδιών προσπάθησα να βγάλω το πάθος μου για την δουλειά μου. Την ένταση των συναισθημάτων μέσα από τα μάτια ενός ερωτευμένου ζευγαριού, την ένταση του έρωτα που σε παρασέρνει με την ορμή ενός ποταμιού..

Έτσι φτιάξαμε ένα μοναδικό κλιπάκι για εσάς. Μια πρόταση για να αναβαθμίσετε το βίντεο και την ημέρα του γάμου σας και γιατί όχι να ξεκινήσετε να βάλετε μόνιμα τον χορό στη ζωή σας!
Το βιντεοκλίπ που δημιουργήσαμε είναι μια ιδέα από το τι μπορείτε εσείς να κάνετε και χωρίς να είστε επαγγελματίες με μερικά μαθήματα χορού για γάμο.

Μαθήματα χορού για γάμο και η χορογραφία

Η ελληνική παράδοση προστάζει ο πρώτος γαμήλιος χορός να είναι μεταξύ του ζευγαριού. Ο σπουδαιότερος χορός που θα θυμίζει αυτή τη βραδιά για πάντα. ´Έχω δει αρκετά ζευγάρια στον γαμήλιο χορό της δεξίωσης του γάμου τους να σε μαγεύουν με ένα ρομαντικό Waltz, ένα παθιασμένο Tango ή μια ερωτική Rumba ή ακόμα και με ένα σύγχρονο Ελληνικό τραγούδι δίνοντας μου μαγικές εικόνες από τον πρώτο τους χορό..

Ο Μάνος και η Μαρίνα χόρεψαν μια Bachata, θεωρείτε ο χορός του αισθησιασμού και του ερωτισμού. Στηρίζεται σε ένα βασικό βήμα τεσσάρων χτύπων με χαρακτηριστική κυκλική κίνηση των γοφών (Cuban motion) και ένα τίναγμα του γοφού στον τέταρτο χτύπο. Μπορεί να χορευτεί σε ανοιχτή στάση, αν όμως η οικειότητα μεταξύ των παρτενέρ το επιτρέπει, το ζευγάρι μπορεί να έρθει πολύ κοντά με αποτέλεσμα τα δύο σώματα να κινούνται σαν ένα. Η Bachata θεωρείτε ιδανική πρόταση για ερωτευμένα ζευγάρια. Τα βήματα της είναι άπλα και με την βοήθεια των δασκάλων των σχολών χορού Latin4u μπορείτε εύκολα και εσείς να εντυπωσιάσετε στη δεξίωση του γάμου σας. Να μοιραστείτε τη χαρά, τη συγκίνηση, τον έρωτα και την ολοκλήρωση που αισθάνεστε, μαζί με τους φίλους κ τα μέλη της οικογένειας σας.

Ο χορός του γάμου σας λοιπόν θα είναι ακόμη ένας λόγος για να σας μείνει αξέχαστη αυτή η μέρα, η μουσική και τα αισθήματα θα απορρέουν μέσα από τις κινήσεις.. με μια μοναδική χορογραφία στην οποία θα είστε εσείς πρωταγωνιστές! Διαλέξτε το αγαπημένο σας τραγούδι, αφεθείτε στα χέρια του συντρόφου σας και απολαύστε μια καινούργια μοναδική εμπειρία.

Ποιό χορό να επιλέξω για τον γάμο μου?

Στις σχολές χορού Latin4u μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας προτείνουν, για το ποιός θα είναι ο επίσημος χορός σας και ακόμα, ποιούς χορούς θα θέλατε να χορέψετε την βραδιά του γάμου σας, σαν ζευγάρι, με τους κουμπάρους, τα αδέλφια σας και τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Πόσα μαθήματα χορού για γάμο χρειάζονται?

Για ένα ζευγάρι που έχει ξανακάΜαθήματα χορού για γάμο και η χορογραφία του γάμου σαςνει χορό αρκούν κάποιες ώρες πρόβας για την χορογραφία τους αλλά αυτό εξαρτάται πάντα από τον βαθμό δυσκολίας της γαμήλιας χορογραφίας. Για κάποιον που δεν έχει χορέψει ποτέ, θα χρειαστούν και κάποια παραπάνω ιδιαίτερα μαθήματα. Όσο νωρίτερα το αποφασίσετε πριν το γάμο σας, τόσο το καλύτερο για εσάς, ώστε να χορεύετε χωρίς άγχος! Περίπου 2-3 μήνες νωρίτερα, είναι ιδανικός χρόνος που μπορείτε να ξεκινήσετε μαθήματα για την χορογραφία του γάμου σας, ώστε να μάθετε εύκολα τα βήματα. Βέβαια δεν αποκλείονται και οι υποψήφιοι της τελευταίας στιγμής! Με περίπου 10-15 ιδιαίτερα μαθήματα, θα χορεύετε με άνεση την χορογραφία του γάμου σας, καθώς επίσης και αρκετούς Ελληνικούς χορούς.

Ο χορός ενώνει τα ζευγάρια

”Κάνοντας τα πρώτα βήματα μου στον χώρο ποτέ δεν φαντάστηκα ότι ο χορός μπορεί να φέρει τόσο κοντά τους ανθρώπους.. να μας γεμίζει με τόσο όμορφα συναισθήματα. Πόσο υπέροχο είναι αυτό όταν μοιράζεσαι τα συναισθήματα αυτά με τον άνθρωπό σου. Μια μοναδική εμπειρία που αξίζει να ζήσετε μαζί και να την μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας την μέρα του γάμου σας! Επιλέξτε το τραγούδι και τον χορό που σας ταιριάζει και τολμήστε το! Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!!” Μαρίνα Αποστολάκη.

”Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας,είναι ο πρώτος σας χορός σαν νεόνυμφο ζευγάρι, δεν θέλετε τίποτα λιγότερο από το να γεμίσει η αίθουσα με συναισθήματα ..Είναι μια εμπειρία που αξίζει να ζήσετε και να μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα την ημέρα του γάμου σας. Είναι φυσικό να θέλετε όλα να είναι τέλεια. Για μας, που ξεκινήσαμε να χορεύουμε γιατί πιστεύουμε πως πάνω από όλα ο χορός φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, η μέρα που θα έρθετε πιο κοντά από κάθε άλλη είναι από μόνη της πηγή έμπνευσης για ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Επιλέξτε το ρυθμό που σας εκφράζει, το αγαπημένο σας τραγούδι,. Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σας το μετατρέψουμε σε μια μαγική γαμήλια χορογραφία. Σας περιμένουμε.” Μάνος Ψωμάς

”Μετά από 22 χρόνια εμπειρίας με το χορό, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει κανένα καλύτερο χόμπι με τον σύντροφο σας. Πριν το γάμο υπάρχει μεγάλη πίεση και το βλέπουμε ξεκάθαρα σε αυτούς που έρχονται. Κατά την διάρκεια των μαθημάτων χορού, φεύγει όλη η ένταση και όλα τα άγχη της διοργάνωσης του γάμου. Έτσι μέχρι τη μέρα του γάμου σας, αφενός θα έχετε μάθει να χορεύετε τέλεια και αφετέρου δεν θα αγχωθείτε καθόλου για την διοργάνωση του. Σας περιμένουμε με ένα εντελώς Δωρεάν μάθημα χορού, για να ζήσετε την εμπειρία και να χορέψετε με πάθος. Με εκτίμηση Μιχάλης Γκούσης, CEO Latin4u”

Στις σχολές χορού Latin4u μπορείτε να διδαχθείτε Latin, Ευρωπαϊκούς, Ελληνικούς – Παραδοσιακούς χορούς, Oriental και οτιδήποτε άλλο που θα απογειώσει χορευτικά την μοναδική βραδιά του γάμου σας!

Παραρτήματα της σχολής Latin4U και τηλέφωνα επικοινωνίας 

Όπως επίσης και τιμές μαθημάτων χορού για γάμους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *