Πέτρος και Ζωή! Ενα εκπληκτικό ζευγάρι!

Γνώρισα τα παιδιά μέσω ενός κοινού μας φίλου και πραγματικά νιώθω πολύ τυχερή!

Η πρώτη συνάντηση έγινε ένα βροχερό πρωινό στο σπίτι τους όπου με υποδέχτηκε η Ζωή μαζί με τα δυο υπέροχα δίδυμα ζουζούνια της! Αμέσως αναπτύχθηκε ανάμεσα μας τέτοια χημεία όπου κλείσαμε επιτόπου τη συνεργασία μας! Όταν γνώρισα και τον Πέτρο διαπίστωσα ότι είχα να κάνω με ένα εξαιρετικό ζευγάρι. Ο Πέτρος και η Ζωή είναι πραγματικά το απόλυτα  ζευγάρι. Σου δίνουν την αίσθηση της σιγουριάς, ότι πάντα θα είναι εκεί ο ένας για τον άλλον να του σφίγγει το χέρι στα εύκολα και τα δύσκολα της καθημερινότητας. Εκπέμπουν ασφάλεια, τρυφερότητα και σιγουριά! Το χιούμορ τους και τα ζεστά χαμόγελα τους επιβεβαιώνουν αυτήν την αίσθηση! Την εικόνα συμπληρώνουν τα δυο δίδυμα ζουζούνια που πραγματικά σε όλο το μυστήριο του γάμου ήταν τόσο ήσυχα και όμορφα σαν κουκλάκια!

Τα τρια μυστήρια έλαβαν χώρα στην ενορία της περιοχής τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στον Άγιο Δημήτριο.

Την ημέρα του γάμου, η νύφη μας ετοιμάστηκε παραδοσιακά στο πατρικό της σπίτι με συνοδεία τους φίλους και τους συγγενείς! Περπατώντας έφτασε στην εκκλησία κάνοντας μια εντυπωσιακή είσοδο υπό τους ήχους κρητικών μαντινάδων! Μετά το μυστήριο του γάμου ακολούθησε η βάφτιση του Γιώργου και της Ειρήνης. Τα κουκλιά βαφτίστηκαν ταυτόχρονα μαγεύοντας με τα ναζάκια τους!

Η αληθεια ειναι πως ο συνδιασμος γαμου και δυο βαφτισεων ειναι πολυπλοκη διαδικασια, κουραζει , ταλαιπωρει και ανχωνει και το ζευγαρι και τους παρευρισκομενους. Ομως σιγουρα κανει αυτην την μερα ανεπαναλιπτα μοναδικη και διαχρονικη!!

Μετά τα πατροπαράδοτα ρύζια και τις οικογενειακές φωτογραφίες πήγαμε στον χώρο δεξίωσης όπου το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί!

Λίγες ήμερες αργότερα ακολούθησε η next day φωτογράφηση σε παραλία της Αττικής όπου μαζί με συγγενείς βγάλαμε μαγευτικές φωτογραφίες!

Πραγματικά χαίρομαι που γνώρισα δυο ανθρώπους με τόση τρυφερότητα και αφοσίωση στην καρδιά τους!

Η συνεργασία μας εξελίσσεται σε μια πολύ γλυκιά φιλία! Πέτρο και Ζωή σας ευχαριστώ για όλα, να είστε πάντα καλά!!!