Ενα όμορφο πρωινό στις 29 Σεπτέμβρη, έγινε η βάπτιση ενός τρισχαριτωμένου κοριτσιού, της μικρής Μάιρας.

Ο χώρος

Η βάπτιση τελέστηκε στον ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στους Θρακομακεδόνες, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Οι πανευτυχείς γονείς της, Βασίλης και Έλενα, δεν έκρυψαν  ούτε στιγμή την αγάπη, την ευτυχία και την συγκίνηση τους.

Τις εντυπώσεις επίσης έκλεψε και η πανέμορφη νονά, Κάτια, η οποία επιμελήθηκε και τον παραμυθένιο στολισμό της εκκλησίας. Όχι τυχαία φυσικά καθώς η εταιρεία Katia Menounos, με την οποία έχω την χαρά να συνεργάζομαι, αποτελείται από έμπειρους και επιλεγμένους συνεργάτες που δραστηριοποιούνται  στον σχεδιασμό, την οργάνωση και τον στολισμό κοινωνικών εκδηλώσεων.

Βίντεο

Το βίντεο είναι ένα όμορφο ενθύμιο που αξίζει να έχετε για να θυμάστε εκείνη τη μέρα, και πόσο μάλλον για το παιδί που μεγαλώνοντας μπορεί να το απολαύσει. Είναι εξίσου σημαντικό όπως οι φωτογραφίες. Στη συγκεκριμένη βάφτιση ξεχωρίζουμε το βίντεο λόγω της κινηματογραφικής του ιδιαιτερότητας. Τα πλάνα από το βίντεο της βάπτισης όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς, δεν είναι μια απλή καταγραφή του μυστηρίου. Πρόκειται για ένα κινηματογραφικό βίντεο βάπτισης ή αλλιώς cinematic βιντεοσκόπηση βάπτισης, το οποίο ξεφεύγει από την απλή καταγραφή και παραπέμπει περισσότερο σε ταινία. Είναι μια πιο ενδιαφέρουσα πρόταση καθώς πλαισιώνει το γεγονός με ενα πιο ρομαντικό ύφος. 

Αυτό που μένει..

Ένας έμπειρος επαγγελματίας ξέρει πως να αξιοποιήσει τα μέσα ή αλλιώς να δημιουργήσει τις καταστάσεις όπως σκιές, ομίχλη, να κάνει πιο ιδανικά τα χρώματα, τη διαρροή του φωτός και γενικά να φτιάξει μια συγκεκριμένη διάθεση και αισθητική που θα αποτυπωθεί στην εικόνα. Μπορεί και πιάνει τον παλμό της στιγμής καθώς μπορεί να αποτυπώσει κάθε φυσική κίνηση δίνοντας ένταση ή διάρκεια. Στη συνέχεια η διαδικασία του μοντάζ ταιριάζει τα σημαντικότερα στιγμιότυπα με την μουσική ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αφήγησης. Αποτέλεσμα ενα εντυπωσιακό και μοναδικό ενθύμιο για μια ολόκληρη ζωή. Ένα κινηματογραφικό βίντεο βάπτισης που ειλικρινά όλοι θα το ζηλέψουν..