Ονομάζομαι Αλίνα Παπακωστοπούλου γεννημένη στην Αθήνα με ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο καταγωγής μου, Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας.

Το να μεγαλώνεις σε αστικό τοπίο σε οδηγεί να προσπαθείς συνέχεια να ξετρυπώσεις τα καλύτερα σημεία, να βρίσκεις την ομορφιά…

Αυτό είναι και η φωτογραφία. Τοποθετείς μέσα σε ένα κάδρο εικόνες, αναμνήσεις απο την πιο όμορφη σκοπιά τους…

Το 2002 μπήκα στο ΤΕΙ Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Μέσων κ πρωτοέπιασα φωτογραφική μηχανή στα χέρια μου.

Ολα μετα έγιναν αυτόματα, σαν να ήταν προκαθορισμένα ότι θα γινουν. Ξεκίνησα να δουλεύω χωρίς να έχω συνειδητοποιήσει ότι έκανα το πάθος μου επάγγελμα!

Το 2006 σπούδασα στην Accademia di belle arte di Venecia όπου άνοιξαν οι ορίζοντές μου και απέκτησα αίσθηση της ευρωπαϊκής άποψης για την τέχνη. Γυρνώντας στην Ελλάδα ήταν δεδομένο ότι δεν θα μπορούσα να κάνω οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα εκτός απο την φωτογραφία.

Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, φωτογραφίζεις με αγάπη για την αγάπη! Από το 2009 έχω εστιάσει στη φωτογραφία γαμου. Κάθε γάμος είναι ένα ταξίδι γνωριμίας με μια καινούργια κάθε φορά οικογένεια.

Δημιουργείται μια σχέση εμπιστοσύνης. Η χημεία μεταξύ φωτογράφου και το ζευγαριού είναι ένα βασικό συστατικό για ενα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Κάθε γάμος είναι μια ξεχωριστή ιστορία, η δική σας!

Μαζί με τους χαρούμενους βοηθούς μου μετατρέπουμε τις μοναδικές στιγμές σας σε φωτογραφίες καταγράφοντας κάθε λεπτομέρεια. Το μυστικό είναι να γίνεις ένα με το ζευγάρι ώστε να μοιραστούν μαζί σου απλόχερα τα καλύτερα χαμόγελά τους, τα συγκινητικά βλέμματα, εκφράσεις και πόζες στην πιο σημαντική μέρα της ζωής τους!

Μαζί δημιουργούμε εικόνες που μένουν στο χρόνο…

Είμαι εδώ για να βοηθήσω σε κάθε λεπτομέρεια, με στόχο φυσικές και όμορφες φωτογραφίες που θα σας συγκινούν ακόμα και μετά από πολλά, πολλά χρόνια…

Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!!