Στη σελίδα αυτή θα βρείτε τις φωτογράφηση γάμου τιμές που προσφέρουμε με τα πιο οικονομικά πακέτα φωτογράφης γάμου για εσάς. Οι τιμές ανταποκρίνονται στην εμπειρία μας και στην ποιότητα που προσφέρουμε στις εκτυπώσεις των ψηφιακών σας άλμπουμ, στην βιντεοσκόπηση αλλά και στο ποιότητα του τελικού βίντεο.

Βασικό Πακέτο Φωτογράφησης Γάμου 550€

Με αρχική τιμή τα 550€ Δημιουργήστε το δικό σας οικονομικό πακέτο φωτογράφησης γάμου εύκολα και γρήγορα! Επιλέξτε τις extra παροχές που θέλετε για τον γάμο σας και δείτε την καινούργια τιμή!

Extra Παροχές (επιλέξτε για νέα προσφορά)


Βασικό Πακέτο + Extra Παροχές = (+φπα)

*Το Cinematic είναι ένα κινηματογραφικό βίντεο, μια τέχνη που απαιτεί δεξιότητα. Πρόκειται για μια κινηματογραφική προσέγγιση που δίνει μια ταξιδιάρικη αίσθηση και έναν ονειρικό τόνο στο βίντεο του γάμου σας! Παράδειγμα Cinematic Βίντεο

Κάλυψη Εκκλησίας

  • Ψηφιακή Φωτογράφηση του μυστηριού.
  • Βιντεοσκόπηση (Full-HD) του μυστηρίου.
  • Οικογενειακή φωτογράφηση μετά το μυστήριο.
  • Καλλιτεχνική φωτογράφηση του ζευγαριού.

Επεξεργασία 

  • Ρετούς όλων των φωτογραφιών.
  • Διόρθωση Χρωμάτων όλων των φωτογραφιών.
  • Μοντάζ βίντεο σε αρχεία mp4 (Full-HD).
  • Video-Highlights σε αρχείο mp4 (Full-HD).

 

Αρχεία σε Usb Memory Stick

  • Όλα τα φωτογραφικά αρχεία σε υψηλή ανάλυση HQ.
  • Αρχεία βίντεο mp4 (Full-HD) με πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας από το DVD

Οικονομικές φωτογράφηση γάμου τιμές

Γνωρίζουμε πως ο γαμήλιος προϋπολογισμός είναι αρκετά μεγάλος και οτι η οργάνωση του γάμου σας καταλήγει ένας ευχάριστος αγώνας δρόμου! Βέρες, μπομπονιέρες, στολισμός εκκλησίας, νυφικό, γαμπριάτικο κοστούμι και η λίστα με τα έξοδα ολοένα και μεγαλώνει και το ζευγάρι πρέπει να ζοριστεί και να βάλει προτεραιότητες. Τονίζουμε λοιπόν οτι αυτό που θα σας θυμίζει μετά από χρόνια την όμορφη αυτή μέρα είναι το αγαπημένο σας ψηφιακό σας άλμπουμ και το βίντεο του γάμου σας γι’αυτό και δεν θα κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα τους! Αρχικά ας μιλήσουμε για την pre-wedding φωτογράφιση γαμου. Είναι μια επιπλέον παροχή με ένα μικρό κόστος στις τιμές φωτογράφησης γάμου που αξίζει να κάνετε  σε ένα αγαπημένο σας σημείο ως ζευγάρι και να την χρησιμοποιήσετε αργότερα στις προσκλήσεις και  το βιβλίο ευχών.

Φωτογράφηση Γάμου Τιμές Αθήνα – Extras

Η προετοιμασία γαμπρού και νύφης αποτελεί μια ιδιαίτερη παροχή στη φωτογράφηση και στο βίντεο γάμου. Η διαδικασία αυτή συνήθως γίνεται σε διαφορετικό σημείο από την εκκλησία οπότε είναι λογικό να υπάρχει διαφορετική χρέωση. Είναι ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι της μέρας αυτής και καλό θα ήταν να μην το παραβλέψετε με σκοπό να έχετε μια πιο οικονομική τελική τιμή μιας και δίνεται η δυνατότητα υπέροχων εικόνων σε ένα ευχάριστο γιορτινό κλίμα χωρίς το άγχος που επικρατεί στην εκκλησία και περιέχουν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σας, τους συγγενείς και τους φίλους σας. Η διαδικασία της φωτογράφησης διαρκεί περίπου μια ώρα και καλύπτει το μακιγιάζ, το χτένισμα, το ξύρισμα, το ντύσιμο του ζευγαριού, τα έθιμα αν υπάρχουν, καθώς και οικογενειακές  χαρούμενες φωτογραφίες με τους παρευρισκόμενους.

φωτοφράφηση γάμου τιμές ΑθήναΤο βασικό πακέτο της φωτογράφησης γάμου ξεκινά μια ώρα πριν από την έναρξη του μυστηρίου. Βρισκόμαστε εκεί για να αποτυπώσουμε τις λεπτομέρειες του στολισμού. Τα πρόσωπα των καλεσμένων που έρχονται, τα πειράγματα τους στον γαμπρό τις ξαφνικές και αυθόρμητες εκδηλώσεις χαράς και συγκίνησης! Τον ερχομό της νύφης, το δάκρυ της μαμάς, τα χειροκροτήματα… Το μυστήριο καθ’ όλη την διάρκεια του, τις βέρες, το κρασί, τα στέφανα, τον χορό του Ησαΐα, την έξοδο από τον ναό και  τα ρύζια. Τέλος ακολουθούν οι οικογενειακές φωτογραφίες με τους συγγενείς και τους φίλους σας.

Φωτογράφηση και Βιντεοσκόπηση στη Δεξίωση του Γάμου

Ύστερα ακολουθεί η φωτογράφηση και η βιντεοσκόπηση της δεξίωσης του γάμου. Η τιμή περιλαμβάνει φωτογράφηση και βίντεο και η χρέωσης  γίνεται ανά ώρα  υπολογίζοντας σαν έναρξη την ώρα που το ζευγάρι κάνει είσοδο στο χώρο. Ως ιδανικός χρόνος θεωρούνται οι δυο ώρες ώστε να καλύψουμε το κόψιμο της γαμήλιας τούρτας, το χορό των νεόνυμφων, τον χαιρετισμό στα τραπέζια, τις προπόσεις, το χορό με συγγενείς και φίλους και όλα τα υπόλοιπα στιγμιότυπα που δίνουν μία ξεχωριστή νότα στη βραδιά. Εικόνες γεμάτες ενέργεια και κέφι, φωτογραφίες που θα σας θυμίζουν πάντα το όμορφο συναίσθημα που είχατε όταν όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα ήταν δίπλα σας να γιορτάσουν το νέο σας ξεκίνημα! Μπορείτε να δείτε παραδείγματα βιντεοσκόπησης γάμου στο κανάλι μας στο youtube

Next Day τιμές φωτογράφησης γάμου. Next Day Φωτογράφηση

Τέλος προτείνουμε την Next Day Φωτογράφηση όπου το ζευγάρι μετά το γάμο συνεννοείστε με τον φωτογράφο, για την ημέρα και που τους εξυπηρετεί, καθώς και το χώρο που  ονειρεύονται οτι θα γίνει η καλλιτεχνική φωτογράφηση. Λογικό είναι να υπάρχει μια διαφορετική τιμή για αυτές τις ώρες φωτογράφησης που ενσωματώνεται στην τελική τιμή του πακέτου του γάμου σας.

Φωτογράφηση Προετοιμασίας Γαμπρού και Νύφης

Μια ακόμα παροχή που προσφέρουμε είναι η προετοιμασία γαμπρού και νύφης. Είναι μία ιδιαίτερη παροχή στη φωτογράφηση γάμου και στο βίντεο γάμου, καθώς καλύπτει στίγμες που αξίζει να θυμάστε όπως το ξύρισμα του γαμπρού και το μακιγιάζ της νύφης καθώς και το ντύσιμο τους από φίλους και συγγενείς, σε μια ευχάριστη και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ψηφιακό Άλμπουμ Τιμές

Στις τιμές φωτογράφησης γάμου φυσικά δεν παραλείψαμε να αναφέρουμε και τις τιμές ψηφιακού άλμπουμ γάμου. Τις τιμές αυτές μπορείτε να τις δείτε στην φόρμα προσθέτοντας το μέγεθος και τα αντίγραφα που χρειάζεστε. Το ψηφιακό Άλμπουμ είναι μια μοντέρνα πινελιά στη φωτογράφηση γάμου που αξίζει να προσθέσετε. Δίνει τις πιο όμορφες στιγμές του γάμου σας με ακόμα μεγαλύτερη ζωντάνια και ντεκόρ.   Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το ψηφιακό άλμπουμ είναι σχεδιασμένο και ξεχωριστό για το κάθε ζευγάρι.

Φωτογράφηση Γάμου Προσφορές – Αθήνα

Προσφέρουμε ιδανικές τιμές φωτογράφησης γάμου και ικανοποιητικά οικονομικά πακέτα φωτογράφησης γάμου που προσαρμόζονται ανάλογα με τις δυνατότητες του καθενός. Δημιουργώντας πακέτα γάμου στα μέτρα σας! Στην παραπάνω φόρμα σας δίνουμε την δυνατότητα να κάντε σαφές τι ακριβώς θέλετε. Ξεκινάντε από μια φθηνή φωτογράφηση γάμου με το βασικό πακέτο φωτογράφησης γάμου με τιμή 500€. Η υπηρεσία αυτή δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει ο ενδιαφερόμενος πρόσθετες παροχές υπηρεσιών για την φωτογραφική κάλυψη και τη βιντεοσκόπηση του γάμου.

Επιλέγοντας στη συνέχεια τις αντίστοιχες παροχές που υπάρχουν δίπλα, μπορείτε παράλληλα να βλέπετε και την τρέχουσα νέα προσφορά γάμου. Επιλέγετε το μέγεθος των ψηφιακών άλμπουμ και των σαλονιών τους και το αν εκτός από το δικό σας ψηφιακό άλμπουμ θέλετε να τυπώσετε το αντίστοιχο μικρότερο μέγεθος για τους γονείς και τους κουμπάρους. Αν θέλετε ξεχωριστά εκτυπωμένες φωτογραφίες, το μέγεθος και των αριθμό τους. Μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση στην δεξίωση και για πόσες ώρες. Έτσι διαμορφώνετε το δικό σας πακέτο γάμου με βάση τις ανάγκες σας χωρίς να αγχώνεστε για το αν η τελική τιμή θα ξεπεράσει το αρχικό σας πλάνο.

Τέλος για πακέτα μεγαλύτερα των 800€ παρέχεται έκπτωση 8-10% διότι στόχος μας είναι το τελικό κόστος  της φωτογράφισης του γάμου σας να μην ξεπερνά τον προϋπολογισμό σας.

Φωτογράφος Γάμου

Ως Φωτογράφος γάμου στην Αθήνα πάντα προτείνω στα ζευγάρια να ψάξουν ερκετά καλά τις φωτογράφηση γάμου προσφορές που υπάρχουν στην αγορά πριν καταλήξουν σε συνεργασία με κάποιον φωτογράφο γάμου. Να δουν αρκετά δείγματα από ψηφιακά άλμπουμ γάμου καθώς και βίντεο γάμου, να ρωτούν ότι απορία τους προκύπτει κατά την παρουσίαση και να παίρνουν γραπτά και αναλυτικά τις προτεινόμενες φωτογράφηση γάμου τιμές.