Σε αυτή τη σελίδα μας μπορείτε να δείτε τις τιμές φωτογράφησης βάπτισης οι οποίες είναι όσο το δυνατό προσιτές σε εσάς. Οι τιμές μας πιστεύουμε ότι συνδυάζουν την εμπειρία μας, την ποιότητα της φωτογράφησης, της επεξεργασίας καθώς και της ποιότητας που προσφέρουμε στις εκτυπώσεις των ψηφιακών άλμπουμ βάφτισης. Εξίσου παρέχουμε υψηλής ποιότητας βιντεοσκόπηση αλλά και τελικού βίντεο βάπτισης.

Βασικό Πακέτο Φωτογράφησης Βάπτισης 450€

Με αρχική τιμή τα 450€ Δημιουργείστε το δικό σας οικονομικό πακέτο φωρογράφησης βάπτισης εύκολα και γρήγορα! Επιλέξτε τις extra παροχές που θέλετε για την βάπτιση του μωρού σας και δείτε την καινούργια τιμή!

Extra Παροχές (επιλέξτε για νέα προσφορά)


Βασικό Πακέτο + Extra Παροχές = (+φπα)

* Το Cinematic είναι ένα κινηματογραφικό βίντεο, μια τέχνη που απαιτεί δεξιότητα. Πρόκειται για μια κινηματογραφική προσέγγιση που δίνει μια ταξιδιάρικη αίσθηση και έναν ονειρικό τόνο στο βίντεο του γάμου σας! Παράδειγμα Cinematic Βίντεο

Κάλυψη Εκκλησίας

  • Ψηφιακή Φωτογράφηση του μυστηριού.
  • Βιντεοσκόπηση (Full-HD) του μυστηρίου.
  • Οικογενειακή φωτογράφηση μετά το μυστήριο.
  • Καλλιτεχνική φωτογράφηση του μωρού.

Επεξεργασία

  • Ρετούς όλων των φωτογραφιών.
  • Διόρθωση Χρωμάτων όλων των φωτογραφιών.
  • Μοντάζ βίντεο σε αρχεία mp4 (Full-HD).
  • Video-Highlights σε αρχείο mp4 (Full-HD).

Αρχεία σε Usb Memory Stick

  • Όλα τα φωτογραφικά αρχεία σε υψηλή ανάλυση HQ.
  • Αρχεία βίντεο mp4 (Full-HD) με πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας από το DVD

Οικονομικές Τιμές Φωτογράφησης Βάπτισης

Καταλαβαίνουμε πως ο οικογενειακός προϋπολογισμός για μία βάπτιση συχνά είναι αρκετά μεγάλος. Παράλληλα η οργάνωση μίας βάπτισης προκαλεί ιδιαίτερο αγχος! Αν σκεφτεί κανείς όλα αυτά τα οποία πρέπει να γίνουν για να διεξαχθεί μια βάπτιση καθώς και τις τιμές φωτογράφησης βάπτισης της αγοράς. Όπως για παράδειγμα οι προσκλήσεις, οι μπομπονιέρες, ο στολισμός της εκκλησίας, τα βαπτιστικά του μωρού, τα δώρα των κουμπάρων. Έχοντας αυτά κατά νου φαίνεται πως, σιγά σιγά η λίστα με τα έξοδα ολοένα μεγαλώνει και ως γονείς  πρέπει να ζοριστείτε και να βάλετε προτεραιότητες. Επισημαίνουμε σε αυτό το σημείο λοιπόν οτι αυτό που θα θυμίζει σε σας και το μικρό αγγελούδι σας  μετά από χρόνια την όμορφη αυτή μέρα της βάπτισης του είναι το αγαπημένο σας ψηφιακό άλμπουμ! Συναντώ πολλές φορές οικογένειες που θέλοντας να μην ξεφύγουν στον προϋπολογισμό της βάπτισης, κόβουν το βίντεο της βάπτισης. Αυτό είναι κάτι που βέβαια θεωρώ λάθος, διότι είναι κρίμα το παιδάκι σας να μην έχει το βίντεο του μεγαλώνοντας.. να θυμάται την γιαγιά και τον παππού που μπορεί να μην έχει τότε δίπλα του. Να γελάσει με το κλάμα που έκανε όταν το βουτούσαν και να συγκινηθεί με την βάπτιση του.  Το βίντεο της βάπτισης του παιδιού σας είναι σημαντικό και για αυτό και δεν θα κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα τους!

Τιμές Φωτογράφησης Βάπτισης τιμές

Φωτογράφηση Βάπτισης τιμές – Extra Παροχές

Οι πιο σημαντικές παροχές βάπτισης που μπορείτε να διαλέξετε είναι το ψηφιακό άλμπουμ βάπτισης με το μέγεθος που σας ταιριάζει και παράλληλα η φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση στο τραπέζι της βάπτισης.

Ψηφιακό Άλμπουμ Τιμές Φωτογράφησης Βάπτισης

Η τιμή για το ψηφιακό άλμπουμ βάπτισης είναι πολύ ανταγωνιστική και φτιαγμένη για όλες τις οικογένειες έτσι ώστε να είναι προσιτή για όλους. Είναι καλό να γνωρίζετε πως πλέον τα παλιά κλασικά άλμπουμ φωτογράφησης έχουν αντικατασταθεί και με μεγάλη επιτυχία από ψηφιακά άλμπουμ. Το ψηφιακό άλμπουμ είναι κάτι που θα έλεγε κανείς πως είναι η τελευταία μόδα στις βαπτίσεις. Το χαρακτηρίζουν η μοναδικότητα αλλά και η εντυπωσιακή εμφάνιση του.

Φωτογράφος Βάπτισης Τιμές Αθήνα

Στην εποχή μας οι φωτογράφοι βάπτισης στην Αθήνα ολοένα και αυξάνονται αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι μαζί του αυξάνετε και η ποιότητα. Αντιθέτως, θα έλεγε κανείς ότι αυτό που αυξάνεται είναι τα κρούσματα φωτογράφων οι οποίοι κάνουν κακή δουλειά. Φωτογραφίζουν ερασιτεχνικά χωρίς να έχουν κάποια ιδιαίτερη γνώση στο αντικείμενο και σου αυξάνουν την τιμή χωρίς αυτή να αντιστοιχεί στην ποιότητα της φωτογράφησης που έκαναν και στο τελικό αποτέλεσμα. Ο φωτογράφος είναι ένα σημαντικό πρόσωπο την ώρα της βάπτισης. Αν οι λήψεις δεν είναι καλές το μυστήριο δεν επαναλαμβάνεται για τον φωτογράφο.

Υπάρχουν βέβαια και πάρα πολύ καλοί επαγγελματίες οι οποίοι είναι έμπειροι αλλά παράλληλα και πολύ ακριβοί. Έχοντας γνώμονα τα παραπάνω και πατώντας στην εμπειρία μου και την αγάπη που έχω για την φωτογράφηση βαπτίσεων, δημιούργησα οικονομικά πακέτα φωτογράφησης βάπτισης και τιμές φωτογράφησης βάπτισης ώστε να μπορούν όλοι να έχουν την ευκαιρία για ένα καλό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την οικονομία!

Προσφορές Φωτογράφησης Βάπτισης Τιμές

Οι προσφορές φωτογράφησης βάπτισης είναι κάτι σαν δώρο. Δημιουργούνται και μεταβάλλονται εποχιακά ώστε να δώσουν την παραπάνω βοήθεια όταν το ποσό απο τις τιμές φωτογράφησης βάπτισης αυξάνεται με τις extra παροχές φωτογράφησης βάπτισης. Είναι σωστό να πούμε πως όλες οι προσφορές φωτογράφησης βάπτισης πρέπει να ξεκινούν από μια οικονομική φωτογράφηση βάπτισης. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να  υπάρχει ένα βασικό οικονομικό πακέτο φωτογράφησης βάπτισης  στο οποίο γίνονται οι προσφορές. Ανάλογα λοιπόν με τις προτιμήσεις του ζευγαριού μπορούν να προστεθούν κάποιες έξτρα παροχές βάπτισης και στο συνολικό ποσό γίνεται μια προσφορά η οποία έχει σκοπό να ικανοποιήσει τους περισσότερους γονείς

Φωτογράφηση και Βιντεοσκόπηση Βάπτισης

Κοριτσάκι στην κολυμπήθραΤο βασικό πακέτο της  φωτογράφησης του μυστηρίου ξεκινά μια ώρα πριν από την έναρξη του μυστηρίου. Βρισκόμαστε εκεί πιο νωρίς από εσάς για να φωτογραφήσουμε τις λεπτομέρειες του στολισμού και να εξομοιωθούμε με τον χώρο. Άλλος ένα λόγος είναι να φωτογραφίσουμε τα πρόσωπα των καλεσμένων που έρχονται, τις ξαφνικές και αυθόρμητες εκδηλώσεις χαράς και συγκίνησης! Καλό θα ήταν να είστε και εσείς εκεί νωρίτερα να τραβήξουμε κάποιες βασικές οικογενειακές φωτογραφίες γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες τελειώνοντας το μυστήριο το ζουζούνι σας να κοιμάται!

Στη συνέχεια ακολουθεί η φωτογράφηση του μυστηρίου, με διακριτικότητα πάντα φωτογραφίζουμε την κατήχηση, το γδύσιμο του παιδιού, το λάδωμα, το βούτηγμα στην κολυμπήθρα, το ντύσιμο, την περιφορά της λαμπάδας, την παράδοση  του μωρού στους γονείς. Βγαίνοντας έξω θα χρειαστούμε περίπου 20 λεπτά για καλλιτεχνικές φωτογραφίες με τους φίλους και τους συγγενείς.

 Ύστερα ακολουθεί η φωτογράφηση και η βιντεοσκόπηση της δεξίωσης του γάμου. Η τιμή περιλαμβάνει φωτογράφηση και βίντεο και η χρέωση γίνεται ανά ώρα υπολογίζοντας σαν έναρξη την ώρα που το ζευγάρι  και το μωρό κάνουν την είσοδο τους στο χώρο. Ιδανικός χρόνος θεωρείται οι δυο ώρες  ώστε  να καλύψουμε το κόψιμο της τούρτας, το χορό, τον χαιρετισμό στα τραπέζια, τις προπόσεις, το χορό με συγγενείς και φίλους και όλα τα υπόλοιπα στιγμιότυπα που δίνουν μία ξεχωριστή νότα στη μέρα του παιδιού σας. Εικόνες γεμάτες ενέργεια και κέφι, φωτογραφίες που θα σας θυμίζουν πάντα το όμορφο συναίσθημα που είχατε όταν όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα ήταν δίπλα σας να γιορτάσουν το νέο σας ξεκίνημα!

Next Day Φωτογράφηση Βάπτισης

Τέλος  προτείνουμε την Next Day Φωτογράφηση όπου με  τους γονείς κανονίζουμε την μέρα που τους εξυπηρετεί, καθώς και το χώρο που ονειρεύονται οτι θα γίνει η καλλιτεχνική φωτογράφηση. Θα ήταν καλό να είναι μια ώρα που το μωρό να μην πεινάει και νυστάζει ώστε να αποτυπωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Λογικό είναι να υπάρχει μια διαφορετική τιμή για αυτές τις ώρες φωτογράφησης που ενσωματώνεται στην τελική τιμή του πακέτου του γαμου σας.