Ένα πανέμορφο ζευγάρι, η Χριστίνα και ο Τάσος, παντρεύτηκαν στις 25 Ιουνίου του 2019 στον Ιερό Ναό Φανερωμένης Αμπελοκήπων και έκαναν το δικό τους βίντεο γάμου marryoke. Οι άνθρωποι που τους αγαπούν και προσήλθαν στον γάμο ήταν αρκετοί και μάλιστα από πολλά διαφορετικά μέρη, ακόμα και από το εξωτερικό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι πιο πολλοί να είναι άγνωστοι μεταξύ τους. Αυτό δεν τους εμπόδισε φυσικά να περάσουν τέλεια αφού η Χριστίνα και ο Τάσος σκέφτηκαν να κάνουν στο γάμο τους κάτι άκρως πρωτοποριακό, ένα βίντεο γάμου marryoke.

Από που προέρχεται όμως και τι είναι το Marryoke?

Η λέξη marryoke προκύπτει από τον συνδυασμό της λέξης γάμος ”marriage” και ”karaoke”. Πρόκειται για ένα επιπλέον βίντεο γάμου μικρής διάρκειας το οποίο θυμίζει βιντεοκλίπ με συντελεστές το ζευγάρι και όλους τους καλεσμένους. Η διαδικασία έχει ως εξής. Το ζευγάρι διαλέγει ένα τραγούδι που αγαπά πολύ σε οποιοδήποτε ρυθμό ή στυλ. Φυσικά το ζευγάρι θα πρέπει να έχει ενημερώσει τους καλεσμένους από πριν για να προετοιμαστούν. Όλοι γνωρίζοντας τους στίχους τραγουδούν στο ρυθμό ανοιγοκλείνοντας το στόμα.

Απαιτήσεις

Το βίντεο γάμου marryoke είναι ένας συνδυασμός από πάρα πολλές λήψεις από την προετοιμασία του γαμπρού και της νύφης πριν το μυστήριο, σκηνές κατά την τελετή, κατά την διάρκεια της δεξίωσης αλλά ίσως και σκηνές από μέρες πριν ή μετά το γάμο. Οι λήψεις πρέπει να είναι πάρα πολλές για να γίνει η καλύτερη επιλογή μονταρίσματος προκειμένου να βγει ένα τέλειο αποτέλεσμα. Είναι μια εξαιρετικά απαιτητική δουλειά για τον φωτογράφο και όλο το επιτελείο του καθώς εκτός από πάρα πολλές λήψεις πρέπει να δίνει παλμό και να ξεσηκώνει ταυτόχρονα τους καλεσμένους προκειμένου να υπάρξει πιο εύκολα και γρήγορα το κλίμα ευθυμίας που αναζητούμε. Εσείς βάζετε απλά το κέφι και ο έμπειρος επαγγελματίας αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα.

Γιατί να το επιλέξεις?

Το βίντεο γάμου marryoke είναι κάτι πρωτοποριακό και είχε πολύ θετικά αποτελέσματα στο γάμο της Χριστίνας και του Τάσου. Η αμηχανία υποχωρεί, όλοι ενώνονται και γίνονται μια χαρούμενη παρέα που τραγουδά ξέφρενα. Το κέφι φουντώνει και όλοι – μικροί και μεγάλοι – μπαίνουν στο ρυθμό. Το βίντεο marryoke γενικά παρατηρείται ότι ενώνει τους ανθρώπους και τους φέρνει γρήγορα σε κατάσταση ευθυμίας. Είναι η τέλεια πρόταση για έναν ξεχωριστό και αξέχαστο γάμο που όλοι θα θυμούνται για πάντα.